КУПИТИ

Для чого потрібен килимок від втоми?

Якщо ви відчуваєте напругу в суглобах, болі в спині та ногах після довгого перебування на ногах, ви, безумовно, повинні спробувати цей килимок. Ортопедичним мат анти-втома був розроблений відповідно до рекомендацій відомих фахівців у галузі хіропрактики. Ось чому цей м’який кухонний килимок має оптимальний баланс між твердістю та м’якістю. Завдяки цьому, килимки для підлоги надають ідеальну підтримку протягом усього використання. Цей комфортний килимок зменшує тиск на ноги, коліна, суглоби та хребет, розподіляє навантаження по всій поверхні та поглинає його. Чорний ортопедичний килим покращує кровообіг і знімає втому. Ви відчуєте полегшення, яке дозволить вам більше часу залишатись на ногах без болі.

Коли людина стоїть понад 20 хвилин, м’язи ніг і спини напружуються, оскільки на них лягає додаткове навантаження щодо підтримки тіла у вертикальному положенні. Це ускладнює циркуляцію крові, стискає артерії і збільшує навантаження на серце, яке змушене працювати більш інтенсивно, щоб насичувати кров киснем у звужених судинах.

Структура килимка

Унікальний склад коврика анти -втома знімає напругу з м’язів ніг, відновлює нормальний кровообіг, запобігає спазмам і зменшує загальну втому.

Прямокутний мат від втоми складається з трьох шарів.

Переваги використання

  • Зменшується навантаження на спину
  • Підвищується активність
  • Зменшується рівень стресу. У «сильних позах» організм виробляє більше тестостерону та менше кортизолу, що сприяє психічній та емоційній діяльності. Положення стоячи — це «сильна поза»
  • Зменшує набряк ніг — активуються великі м’язи стегон і сідниць, що покращують зворотній кровообіг крові
  • Зменшує втому ніг і ступнів, покращуючи кровообіг та метаболізм
  • Збільшує споживання енергії, що сприяє збільшенню спалювання жиру
  • Зміцнює м’язи та нервові закінчення в ногах, які змушені постійно визначати своє положення на пружній поверхні
  • Балансуючи на килимку, м’язи тіла активуються
  • Активізується область тазу, тим самим допомагає підтримувати нейтральну позу шиї та плечей

Де можна застосовувати килимок?

Килим має універсальний дизайн і чудово доповнить будь -який інтер’єр. Лаконічне текстурне покриття ідеально вписується в будь -яке професійне робоче середовище або домашній інтер’єр. Завдяки нижньому шару анти -ковзання, килимок може застосовуватись на різних поверхнях (камінь, плитка або дерево).

Килимуи проти втоми багатофункціональні. Їх можна використовувати на кухні (біля мийки, плити) у ванній кімнаті, а також на робочому місці (біля столу для роботи стоячи). Цей комфортний килимок вже придбали і уподобали домогосподарки та офісні працівники, рецепшіоністи, бармени, які проводять багато часу, стоячи.

Килимки для підлоги допоможуть вам знову полюбити свою щоденну роботу на кухні. Наші килими також використовують професійні кухарі та бармени.

Рекомендації щодо використання

Ми не рекомендуємо згинати або скручувати килимок. Усі ці дії можуть зменшити довговічність килимка. Щоб відчути якомога більше впливу килима проти втоми, використовуйте взуття без високих підборів. Якщо ви використовуєте взуття з гострими підборами, ви можете пробити м’який килим. Килим не призначений для використання під душем або ванною.

Водостійка поверхня кухонного килима допомагає легко очистити килим від будь -яких забруднень вологою ганчіркою.